...aMINT A fejemből kipattan...

...megosztom Veled saját tervezésű keresztszemes mintáimat...

Ha megtetszik valamelyik és kihímezted, örömmel veszem, ha küldesz róla egy fotót, én pedig egy képtárban összegyűjtöm a kész munkákat.
Írj, ha bármi kérdésed van a mintákkal kapcsolatban, szívesen segítek!

If you stitch one of my patterns, send me a picture of it, please!
Thank you!

2011. december 6., kedd

Karácsonyi kollekció

Megritkuló bejegyzéseim egyik legfőbb okát mutatom meg most. Ninával és Enikővel közösen álmodtuk meg. Hetek, sőt hónapok óta tartó munkánk gyümölcse érett be végre. :)


Szeretném Nektek bemutatni a Karácsonyi kollekciónk első darabját.

Ez egy 12 db-os sorozat része, ami 12 hónapon át fog tartani. Aki velünk tart, annak jövő karácsonyra akár két tucat hímzett szépsége lesz a fáján. Hogyan lesz ebből 24 db? Egyszerűen, két féle fonalat teszünk a készletekbe. :) Nem a klasszikus színeket választottuk. Nina gyönyörű óarany és viola színeket álmodott és festett.

A kit tartalmazza majd a 2 fonalat, melyek elegendőek 1-1 minta kihímzésére 2x2 szálon, az anyagot minden esetben Te választod meg. Továbbá megkapod a mintaívet és néhány minta esetében charmot is. 


Komód blogra és ide is fel fogom tenni mind a 12 kitet, minden hónap elsején, az utolsót 2012. november 1-én. Természetesen lehetőség van arra is, hogy ne egyesével szerezd be, hanem negyed vagy félévente, de akár az egészet is egyben.
Ha nem darabonként/havonta szeretnéd, de biztos vagy benne, hogy mindet meg fogod venni, ezt jelezd felénk, hogy névre szólóan eltegyük a kiteket Neked, hiszen ahogy a többi készlet, úgy ez is limitált, vagyis nem lesz bármeddig kapható. 
Email-ben felteheted kérdéseid nekem vagy Ninának.

Ami meglepetés: ha mindet megvásárolod, az utolsót ajándékba kapod Tőlünk! (a postaktg-et felszámoljuk érte, ha egyesével, ha többesével rendeled, de a készlet maga ajádnék lesz)


Az első kit postázási ideje: december 9-től.

A kitek ára :

1000Ft /db + postaktsg.     Mint eddig, most is kérnénk minden kedves magyar érdeklődőt, hogy engem keressen a kitekkel kapcsolatban.

More informations are here :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails